Pametan i jednostavan način za zaštitu podataka. Ukoliko dođe do oštećenja uređaja bićete sigurni da će vaši podaci osti netaknuti.

Ukoliko posedujete bitne podatake na vašem računaru ili laptopu, pametan izbor je postavka rezervnog sistema podataka.

Postavka backup sistema

Brojni su razlozi zbog kojih vaša IT infrastruktura može prestati da radi, a podaci nestati. Postavka Backup Sistema je možda rešenje.

Osnovni korak u pripremi za očuvanje kontinuiteta poslovanja jeste postavka backup sistema tj. rešenja. Ukoliko ne uspostavite sistem pomoću kojeg će se svi postojeći podaci u vašoj infrastrukturi čuvati – nećete imati čime da oporavite vaše poslovanje.

Živimo u dobu u kojem se gubitak podataka teško preživljava (u poslovnom smislu). Globalna statistika kaže da čak 60% kompanija koje dožive gubitak poslovnih podataka bankrotiraju u roku od svega 3 meseca!

Kada je backup sistem postavljen na pravi način, rezervne kopije svih podataka kreiraće se redovno i smeštati na predviđene lokacije, neophodne da bi se kontinuitet poslovanja očuvao u slučaju katastrofe.

Zato nijedna kompanija ne sme sebi dozvoliti da nema backup.

Kako bismo vam pomogli pri odabiru, za vas smo kreirali sledeće hosting usluge:

Web hosting

Web hosting je usluga koja omogućava da vaš sajt bude vidljiv na internetu.

Izdavanje domena

Domen je virtuelna adresa za vaš sajt. Primer: https://www.nazivfirme.rs

Izdavanje prostora na serveru

Server je uređaj koji skladišti sve podatke koji su vezani za sajt.

Mail hosting

Mail hosting čuva sve vaše emailove na jednom mestu i omogućuje da svaki zaposleni koristi svoju poslovnu email adresu. Primer: petar.petrovic@nazivfirme.rs​