Otklanjamo sve vrste problema nastalih na laptopovima i desktop računarima.

Održavanje je veoma bitno za svaki uređaj, a pogotovo za računar. Da bi uvek dobro finkcionisao, potrebno mu je redovno čišćenje radi boljeg protoka vazduha (hlađenja), kao i redovan pregled operativnog sistema i pratećeg softvera.

Servis računara

Redovno uklanjanje prašine iz kućišta, povratak obrisanih podataka, neispravnost komponenti ili programa, čišćenje računara od virusa su samo neke od aktivnosti koje možemo sprovesti za vas. Navedene usluge smo grupisali zajedno pod terminom servis računara.

Održavanje je veoma bitno za svaki uređaj a pogotovo za računar. Da bi kompjuter funkcionisao dobro, potrebno je redovno čišćenje, radi boljeg protoka vazduha (hlađenja), kao i redovan pregled operativnog sistema i pratećeg softvera.

OSM Support tim vam stoji na raspolaganju za održavanje vaših laptop i desktop računara kao i ostale periferne računarske opreme. Naše servisne intervencije u oblasti IT usluga su posebno prilagođene za mala, srednja i velika preduzeća.

Mnoge računarske komponente imaju ograničen radni vek (napajanja, ventilatori na napajanju i procesoru, kondenzatori na matičnoj ploči), pa je potrebno povremeno prekontrolisati radno stanje istih i po potrebi zameniti. Servis računara je potreban skoro svim kompanijama koje žele da nesmetano posluju.