Postavka backup sistema

Pametan i jednostavan način za zaštitu podataka.

Ukoliko posedujete bitne podatake na vašem računaru ili laptopu, pametan izbor je postavka rezervnog sistema podataka. Ukoliko dođe do oštećenja uređaja bićete sigurni da će vaši podaci osti netaknuti.

Brojni su razlozi zbog kojih vaša IT infrastruktura može prestati da radi, a podaci nestati.

Osnovni korak u pripremi za očuvanje kontinuiteta poslovanja jeste postavka rezervnog (backup) rešenja. Ukoliko ne uspostavite sistem pomoću kojeg će se svi postojeći podaci u vašoj infrastrukturi čuvati – nećete imati čime da oporavite vaše poslovanje.

Kada je backup sistem postavljen na pravi način, rezervne kopije svih podataka kreiraće se redovno i smeštati na predviđene lokacije, neophodne da bi se kontinuitet poslovanja očuvao u slučaju katastrofe.

Živimo u dobu u kojem se gubitak podataka teško preživljava (u poslovnom smislu). Globalna statistika kaže da čak 60% kompanija koje dožive gubitak poslovnih podataka bankrotiraju u roku od svega 3 meseca!

Zato nijedna kompanija ne sme sebi dozvoliti da nema backup.

Kako bismo vam pomogli pri odabiru, za vas smo kreirali sledeće hosting usluge:

Web hosting

Web hosting je usluga koja omogućava da vaš sajt bude vidljiv na internetu.

Izdavanje domena.

Domen je virtuelna adresa za vaš sajt. Primer: https://www.nazivfirme.rs

Izdavanje prostora na serveru.

Server je uređaj koji skladišti sve podatke koji su vezani za sajt.

Izdavanje prostora na serveru.

Mail hosting čuva sve vaše emailove na jednom mestu i omogućuje da svaki zaposleni koristi svoju poslovnu email adresu. Primer: petar.petrovic@nazivfirme.rs​